2017 m.

Kviečiame dalyvauti akcijoje „Vanduo iš čiaupo“

2017 m. liepos 04 d.

Lietuvos vandens tiekėjų asociacijos iniciatyva organizuojama akcija „Vanduo iš čiaupo“. Jos metu kavinės ir barai skatinami savo lankytojams nemokamai siūlyti stalo vandenį.

Akcijos tikslas – skatinti šalies gyventojų pilietiškumą ir vandens vartojimą iš čiaupo, šviečiant visuomenę apie gerą vandens kokybę Lietuvoje. Taip pat – skatinti barus ir kavines siūlyti vandenį iš čiaupo savo svečiams be papildomo užmokesčio.

Apsilankius kavinėje ar bare Jums buvo nemokamai pasiūlytas vanduo? Įamžinkite stalo vandens stiklinę ir pasidalinkite meniška nuotrauka su nuoroda į konkrečias kavines „Facebook“ ar „Instagram“ paskyrose su grotažyme #vanduoisciaupo.
Akcijos metu bus renkamas „vandens ambasadorius“, taip pat bus skelbiami konkursai, kuomet už estetiškiausią nuotrauką bus apdovanojami gertuvėmis, o akcijos pabaigoje bus apdovanotas fotografijos savininkas, kuris už savo menišką nuotrauką surinks daugiausiai „Like“ paspaudimų bei asmuo, kuris akcijos metu aplankys didžiausią maitinimo įstaigų kiekį ir pasidalins nuotraukomis su stalo vandeniu.

Maloniai kviečiame dalyvauti!

Drauge galime įrodyti, kad Lietuvos vanduo – švarus, sveikas, skanus ir, svarbiausia – nemokamas.

Paskutinį kartą redaguota: 2018-04-11