2022 m.

Verslo įmonių atstovų susitikime įteiktas garbingas apdovanojimas

2022 m. birželio 06 d.

Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariai lankėsi Šiaulių miesto nuotekų valykloje. Vizito metu įmonių atstovai domėjosi nuotekų valymo bei dumblo apdorojimo procesais, aptarė UAB „Šiaulių vandenys“ veiklos rezultatus, pasiekimus bei vandentvarkos ūkio problemas.
 
Po objektą svečius lydėjęs UAB „Šiaulių vandenys“ generalinis direktorius Jonas Matkevičius atskleidė nuotekų valyklos statybos istoriją, papasakojo su kokiais technologiniais ir teisiniais iššūkiais tenka susidurti valant nuotekų teršalus. Įmonių atstovai domėjosi moderniais nuotekų dumblo apdorojimo įrenginiais, žaliosios energetikos gamybos procesais.
 
Susitikimo metu UAB „Šiaulių vandenys“ generaliniam direktoriui Jonui Matkevičiui įteiktas seniai paskirtas, bet dėl pandemijos atidėtas, apdovanojimas – Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų padėkos ženklas. Šis garbingas apdovanojimas skirtas už bendrovės ir J. Matkevičiaus aktyvumą verslo bendruomenės ir Rūmų veikloje, už pagalbą teikiant ekspertines žinias rengiant pasiūlymus ir sprendimus, siekiant užtikrinti patrauklią verslo aplinką Šiaulių mieste ir regione.
 
Šį padėkos ženklą įsteigusi Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija, siekia skatinti ir pagerbti rūmų sistemoje dirbančius asmenis ir nares įmones, pripažįstant ir įvertinant jų ilgametį ir nepriekaištingą darbą bei indėlį į Rūmų veiklą, o taip pat asmenis, kurie nebūdami Rūmų nariai rėmė rūmų veiklą ir kitokiu būdu aktyviai vykdė verslą skatinančią veiklą.

Paskutinį kartą redaguota: 2022-06-06