2022 m.

Darbuotojai pasveikinti su profesine švente

2022 m. gegužės 05 d.

Lietuvos Vandentvarkos ūkio darbuotojų profesinės šventės proga aštuoniems UAB „Šiaulių vandenys“ darbuotojams įteikti apdovanojimai.
 
Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos padėkos raštais už ilgametį, nepriekaištingą ir profesionalų darbą apdovanota vyriausioji buhalterė Asta Širmenienė ir Teisės ir personalo skyriaus viršininkė Jurgita Sakalauskė.
 
Lietuvos vandens tiekėjų asociacijos garbės raštai už ilgametį, nepriekaištingą ir nuoširdų darbą vandentvarkos ūkio srityje įteikti Tiekimo ir ūkio skyriaus viršininkei Neringai Norkienei, Nuotekų valyklos vyresniajai inžinierei technologei Kristinai Jurevičienei, Klientų aptarnavimo ir pardavimų departamento specialistei Vilmai Šmatienei, Informacinių sistemų skyriaus taikomųjų programų administratorei Daivai Butkuvienei, Vandenruošos ir tinklų departamento Tinklų tarnybos šaltkalviams remontininkams Viktorui Karpenko ir Robertui Tamulevičiui.
 
Sveikindamas kolektyvą su profesine švente, bendrovės generalinis direktorius Jonas Matkevičius, padėkojo darbuotojams už darbštumą, atsidavimą savo profesijai, už bendrystę įveikiant iššūkius. Jis atkreipė dėmesį, kad iššūkiai atveria naujas galimybes ir įkvepia pokyčiams, tad palinkėjo ir toliau augti, tobulėti ir didžiuotis nuveiktais darbais.
Paskutinį kartą redaguota: 2022-06-02