2020 m.

Karantino laikotarpiu klientai bus aptarnaujami nuotoliniu būdu

2020 m. kovo 16 d.

Šalyje paskelbus karantiną, siekiant suvaldyti koronaviruso plitimą, nuo kovo 16 d.  UAB „Šiaulių vandenys“ klientus aptarnaus tik nuotoliniu būdu.
 
Gerb. klientai, saugodami savo sveikatą, daugelį klausimų galite išspręsti neišeidami iš namų ir Jums patogiu metu. Prisijungę prie savitarnos svetainės http://esaskaitos.siauliuvandenys.lt/ galite deklaruoti skaitiklių rodmenis, taip pat peržiūrėti naujausią ir praėjusių laikotarpių sąskaitas.

Dėl sutarties sudarymo, pasikeitus objekto savininkui, dėl prašymo sudaryti sutartį naujam objektui ir visais kitais aktualiais klausimais prašome kreiptis ir konsultuotis tel. (8 41) 59 22 62 arba el. paštu aptarnavimas@siauliuvandenys.lt.
 
Karantino laikotarpiu UAB „Šiaulių vandenys“ neteiks papildomų paslaugų, išskyrus nuotekų vežimą pagal sutartis. Nebus imami vandens mėginiai laboratoriniams tyrimams klientų patalpose, o taip pat mėginiai nebus priimami į bendrovės laboratoriją. Nebus keičiami šalto vandens skaitikliai, vandens apskaitos kontrolieriai nesilankys namuose.
 
Vandentiekio ir nuotekų tinklų projektų derinimas vyks nuotoliniu būdu. Prašome kreiptis tel. (8 41) 59 22 72 arba el. paštu bronislava.j@siauliuvandenys.lt.
 
Bendrovės administracija su interesantais taip pat bendraus tik nuotoliniu būdu. Prašome kreiptis tel. (8 41) 52 55 50 arba el. paštu  office@siauliuvandenys.lt.
 
Atsiprašome už nepatogumus. Saugokime vieni kitus ir būkime sveiki!
Paskutinį kartą redaguota: 2020-03-16