2019 m.

UAB „Šiaulių vandenys“ vykdys elektroninius aukcionus

2019 m. spalio 29 d.

Nuo šiol UAB „Šiaulių vandenys“ nereikalingo arba netinkamo naudoti turto aukcionus vykdys elektroninėje erdvėje. Bendrovė ir VĮ Registrų centras 2019 m. spalio 7 d. pasirašė Elektroninių aukcionų organizavimo ir vykdymo paslaugų sutartį. Taip siekiama skaidrumo, efektyvumo ir administracinės naštos mažinimo platesniam dalyvių ratui, o taip pat patogumo aukciono organizatoriams ir dalyviams.
 
Pasak UAB „Šiaulių vandenys“ Technikos direktoriaus pavaduotojo Virginijaus Jakubonio, elektroniniai aukcionai vyks svetainėje www.evarzytynes.lt. Vykdant aukcioną, bendrovei reikės pateikti parduodamo turto reikalingus duomenis, o apie rezultatą bus pranešta elektroniniu būdu. Elektroniniai aukcionai gali vykti nuo paros iki trijų ar ilgiau, priklausomai nuo parduodamo turto patrauklumo bei dalyvių susidomėjimo. Elektroniniai aukcionai yra patogesni ir dalyviams – galima dalyvauti nuotoliniu būdu ir bet kuriuo metu.
 
UAB „Šiaulių vandenys“ dažniausiai parduoda nebetinkamas naudoti transporto priemones ir metalo laužą. Pirmasis nereikalingo arba netinkamo naudoti turto elektroninis aukcionas vyks lapkričio mėnesį. Informacija apie bendrovės parduodamą turtą bus skelbiama interneto svetainėje www.siauliuvandenys.lt. Taip pat prieš pirmąjį aukcioną UAB „Šiaulių vandenys“ vietinėje spaudoje informuos, kad aukcionai bus vykdomi tik elektroniniu būdu.
Paskutinį kartą redaguota: 2019-10-29