2018 m.

Aplankykite Vandentvarkos muziejų per Europos muziejų naktį ir sužinokite, kaip jis bus atnaujintas

2018 m. gegužės 17 d.

Šeštadienį, gegužės 19 d., 19–24 val. Šiauliuose vyks tarptautinio projekto „Europos muziejų naktis 2018“ renginiai, lydimi temos „Modernėjanti Lietuva“. UAB „Šiaulių vandenys“ prisijungia prie šio projekto ir lankytojams atvers vandentiekio bokšte įkurto Vandentvarkos muziejaus duris.

Kviečiame Jus su šeimomis apsilankyti muziejuje. Tai puiki proga daugiau sužinoti apie Šiaulių vandentvarkos ūkį. Muziejaus ekspozicijoje – ūkio plėtojimo ir modernizavimo istorija, unikalios istorinės nuotraukos ir eksponatai, kolektyvo tradicijos, suvenyrai.

Be to, turėsite galimybę pamatyti, kaip planuojama atnaujinti dar 1974 m. įkurtą Vandentvarkos muziejų. Pamatysite naujai kuriamo Vandentvarkos muziejaus koncepciją – tai bus moderni, šiuolaikiniam lankytojui pritaikyta kultūros, mokslo ir žinių vieta su daugybe interaktyvių veiklų ir įdomios informacijos. 

Su lankytojais bendraus „Šiaulių vandenų“ darbuotojai, todėl galėsite daugiau sužinoti ir apie geriamojo vandens kokybę bei aplinkos tausojimą. Be to, tradiciškai lankytojus vaišinsime ir dovanosime suvenyrų!

Šiemet Šiauliuose duris atvers ir į vakarinius nemokamus renginius kvies 13 muziejų. Specialūs „Busturo“ autobusai kursuos „Muziejų nakties“ maršrutais, jungiančiais visus muziejus, nuo 19.00 val. iki 1.00 val. Daugiau informacijos rasite skrajutėje.

Paskutinį kartą redaguota: 2018-05-17