2024 m.

Darbuotojai pasveikinti su profesine švente

2024 m. gegužės 06 d.

Gegužės 5-oji – Lietuvos Vandentvarkos ūkio darbuotojų profesinės šventė. Šia proga šešiems UAB „Šiaulių vandenys“ darbuotojams buvo įteikti garbingi apdovanojimai.
 
Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos padėkos raštais už ilgametį, nepriekaištingą ir profesionalų darbą apdovanotas Egidijus Klova, Informacinių sistemų skyriaus viršininkas, Asta Macienė, Teisės ir personalo skyriaus vyresnioji teisininkė ir Modestas Zakas, Vandenruošos ir tinklų departamento Tinklų tarnybos planinių darbų meistras.
 
Lietuvos vandens tiekėjų asociacijos garbės raštai už ilgametį, nepriekaištingą ir nuoširdų darbą vandentvarkos ūkio srityje įteikti Audronei Jurevičienei, vyresniajai buhalterei, Henryk Krawczyk, Transporto ir mechanikos skyriaus avarinės tarnybos vairuotojui ir Gerardui Janušui, Energetikos ir technologinių procesų valdymo skyriaus elektromonteriui.
 
Sveikindamas kolektyvą su profesine švente, bendrovės generalinis direktorius Aurimas Rutkauskas dėkojo darbuotojams už gerą darbą. Jis pažymėjo, kad visi kartu kuriame darniai su gamta veikiančią vandentvarkos sistemą ir mūsų darbai yra gyvybiškai svarbūs sveikam ir patogiam gyvenimui mieste. Bendrovės vadovas linkėjo nesustoti, judėti pirmyn, nenuleisti kokybės kartelės, toliau profesionaliai dirbti ir prisidėti prie augančio miesto poreikių.
Paskutinį kartą redaguota: 2024-05-13