2020 m.

UAB „Šiaulių vandenys“ klientus aptarnaus nuotoliniu būdu

2020 m. lapkričio 03 d.

Siekiant suvaldyti koronaviruso (COVID-19) plitimą, nuo lapkričio 2 d. Šiaulių miesto savivaldybė buvo priskirta raudonajai zonai. Atsižvelgiant į susidariusią situaciją, UAB „Šiaulių vandenys“ informuoja, kad nuo lapkričio 4 d. klientus aptarnaus tik nuotoliniu būdu.

Dėl sutarties sudarymo, pasikeitus objekto savininkui, dėl prašymo sudaryti sutartį naujam objektui ir visais kitais aktualiais klausimais prašome kreiptis ir konsultuotis Klientų aptarnavimo tarnyboje tel. (8 41) 59 22 62 arba el. paštu aptarnavimas@siauliuvandenys.lt.

Taip pat UAB „Šiaulių vandenys“ primena, kad daugelį klausimų galima išspręsti prisijungus prie bendrovės savitarnos svetainės http://esaskaitos.siauliuvandenys.lt/. Šioje sistemoje klientai gali deklaruoti skaitiklių rodmenis, taip pat peržiūrėti naujausią ir praėjusių laikotarpių sąskaitas. Dominančios informacijos galima rasti bendrovės interneto svetainėje www.siauliuvandenys.lt.

Šiuo metu UAB „Šiaulių vandenys“ tik dalinai teiks kai kurias papildomas paslaugas. Pagal sutartis bus išvežamos nuotekos. Šalto vandens skaitikliai bus keičiami tik objektuose, kuriuose nereikia tiesiogiai kontaktuoti su klientais.

Nebus imami vandens bei nuotekų mėginiai laboratoriniams tyrimams klientų patalpose, tačiau, užsiregistravus, mėginius saugiu būdu galės pristatyti patys klientai. Vandens tyrimų laboratorijos geriamojo vandens tyrimų padalinyje (Birutės g. 39A) registracija vykdoma tel. (8 41) 59 65 93 ir 8 616 53 825, nuotekų tyrimų padalinyje – tel. 8 615 02 970. Registruojantis bus sutartas laikas, kaip ir kada galima saugiai pristatyti geriamojo vandens ar nuotekų mėginius.

Vandentiekio ir nuotekų tinklų projektų derinimas vyks nuotoliniu būdu. Dėl projektavimo klausimų prašome kreiptis tel. (8 41) 59 22 65, el. paštu eugenija.s@siauliuvandenys.lt arba vita.s@siauliuvandenys.lt. Prašymus prisijungimo sąlygoms gauti (su visais reikalingais dokumentais) siųsti el. paštu office@siauliuvandenys.lt. Konsultacija dėl prisijungimo sąlygų išdavimo, prisijungimo prie vandentiekio ir nuotekų tinklų bei kitais klausimais vykdoma tel. 8 615 02 885 ir el. paštu kristina.an@siauliuvandenys.lt.

Bendrovės administracija su interesantais taip pat bendraus tik nuotoliniu būdu. Prašome kreiptis tel. (8 41) 52 55 50 arba el. paštu office@siauliuvandenys.lt. 

Atsiprašome už nepatogumus. Saugokime vieni kitus ir būkime sveiki!

Paskutinį kartą redaguota: 2020-11-05